1ος αγώνας Λουξ Cup 2012 - Μέγαρα


Ο 1ος αγώνας της χρονιάς δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς η αλλαγή στα ελαστικά δημιούργησε αρκετά προβλήματα στο καρτ.


Στην κατηγορία Masters που έχει ενσωματωθεί με την Λουξ στα 3 σκέλη του αγώνα τα αποτελέσματα ήταν μια 5η, μια 6η και μια 5η θέση στον τελικό.




Το Σάββατο στα δοκιμαστικά αντιμετωπίσαμε προβλήματα με το καρμυρατέρ με αποτέλεσμα οι δοκιμές για τις ρυθμίσεις στο σασί να είναι ελάχιστες.

Στα χρονομετρημένα της Κυριακής δεν καταφέραμε να σπάσουμε το φράγμα των 44sec παρόλο που στην προηγούμενη προπόνηση στα Μέγαρα οι χρόνοι ήταν αρκετά πιο κάτω. 



Παρόλα αυτά η κατάκτηση των 23βαθμών μας βάζει να ξεκινάμε το πρωτάθλημα από την 6η θέση και μια και επόμενος αγώνας είναι στα μέσα του καλοκαιριού στην Καλαμάτα, ελπίζουμε μέχρι τότε να έχουμε βρει τις κατάλληλες ρυθμίσεις για τον νεο τύπο ελαστικών και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα, που ο στόχος είναι η διατήρηση πάλι στις 5 πρώτες θέσεις.




Η εμπειρία παρά τις δυσκολίες, των 100 και πλέον αγωνιστικών χιλιομέτρων στον θεσμό του Λουξ με τα τρια σκέλη ήταν πρωτόγνωρη και πολύτιμη για την συνέχεια.








Η προσπάθεια του Ασημακόπουλου Χρήστου υποστηρίζετε για 2η συνεχόμενη χρονιά από την εταιρεία ταχυμεταφορών DCA Courier που έδωσε δυναμικά το παρών στον αγώνα των Μεγάρων








Related

Races 2835193549110735062

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item