7η θέση για τον Ασημακόπουλο στον τελικό των εξατάχυτων στο P.I.C.K. 2013

Tην 7η θέση στον τελικό της κατηγορίας Super-KZ των εξατάχυτων καρτ κατέκτησε ο Ασημακόπουλος Χρήστος στο P.I.C.K. Πάτρας 2013 σε έναν αγώνα που συμμετείχε όλη η αφρόκρεμα των Ελλήνων πιλότων και ανάμεσά τους ο Πανευρωπαικός Πρωταθλητής των KZ.


Στα χρονομετρημένα του Σαββάτου κατετάγη στην 11η θέση με χρόνο 44,00 από όπου ξεκίνησε και στον ημιτελικό.

Στον ημιτελικό μετά από μία καλή εκκίνηση έφθασε μέχρι και την 5η θέση και ο τερματισμός τον βρήκε στην 7η θέση.
Άξια αναφοράς είναι η μάχη με τον Πανευρωπαικό Πρωταθλητή για 3 γύρους όπου εκείνος τερμάτισε μόλις μια θέση μπροστά, στην 6η.
Οι ρυθμίσεις έφθασαν σχεδόν σε ιδανική κατάσταση το καρτ με αποτέλεσμα να είναι αρκετά ανταγωνιστικός, κατεβάζοντας τον χρόνο στα 42,00sec αφήνοντας παράλληλα πίσω του σπουδαία ονόματα της κατηγορίας του.



Στον τελικό μια λάθος ρύθμιση στην πίεση των ελαστικών δημιούργησε ιδιαίτερη αστάθεια στο καρτ ειδικά στους πρώτους γύρους με αποτέλεσμα να χαθούν πολύτιμες θέσεις.
Στην προσπάθεια για την ανάκτηση των χαμένων θέσεων δόθηκαν σπουδαίες μάχες αλλά είχε και μια σύγκρουση στον 6ο γύρο που του στέρησε 2 ακόμα θέσεις.
Η καρό σημαία τον βρήκε στην 7η θέση παρόλο που οι χρόνοι από τα γυρολόγια έδειχναν οτι θα μπορούσε να είχε φτάσει μέχρι και την 5η θέση.

Ο αρχικός στόχος της συμμετοχής που ήταν μια θέση στην πρώτη δεκάδα εκπληρώθηκε ανεβάζοντας έτσι τον πήχη των αξιώσεων για τον επόμενο αγώνα.

Related

Super 1673088754561038740

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item