2ος Αγώνας Κυπέλου ΛΟΥΞ 8/5/2011


Ο δεύτερος αγώνας στην πίστα ΚΑΡΤΜΑΝΙΑ στα Βραχνέικα της Πάτρας για τον Χρήστο Ασημακόπουλο με την υποστήριξη και πάλι της MARANELLO HELLAS.


Το Σάββατο γευτήκαμε για πρώτη φορά τι σημαίνει εξαντλητική μέρα δοκιμών. Μετά από πολλές δοκιμές μέσα στην πίστα καταφέραμε να στήσουμε ιδανικά το καρτ για την ημερα του αγώνα. Οι αγωνιστικές γραμμές της πίστας "διαβάστηκαν" σχετικά εύκολα μετά τις δοκιμές του Σαββάτου, κάτι στο οποίο βοήθησε και η προθυμία των πιο έμπειρων οδηγών να βοηθήσουν όσους έτρεχαν για πρώτη φορά σε αυτή την πίστα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στα επίσημα χρονομετρημένα της Κυριακής να έρθει αβίαστα ο 2ος καλύτερος χρόνος κάτι που δημιούργησε και τις προσδοκίες για το πρώτο βάθρο.

Στον ημιτελικό ξεκίνησε από την 2η θέση και ενώ μέχρι τα μισά του αγώνα έδινε μια ωραία μάχη για την 1η θέση μια σπασμένη βίδα στο τιμόνι στον 10ο γύρο τον περιόρισε στην τελευταία θέση.

Στον τελικό εκκίνησε από την τελευταία θέση και κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση κατακτώντας έτσι το πρώτο κύπελο στον 2ο αγώνα της καριέρας του. Από τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα ήταν η φιλική ατμόσφαιρα και η αλληλουποστήριξη των οδηγών πριν τον αγώνα.

Παρά τις όποιες οργανωτικές αδυναμίες είναι μια πίστα που σίγουρα θα επισκεφθούμε αρκετές φορές στο μέλλον.

Ο επίσημος καλύτερος χρόνος στην ημέρα του αγώνα ήταν 42"135.

Στην βαθμολογία της κατηγορίας Masters ανέβηκε στην 3η θέση με 21 βαθμούς.

Related

Races 5295136024278736551

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item