Δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή στο P.I.C.K. Πάτρας

Μάχη με τον Davide Fore!
Για δεύτερη φορά η συμμετοχή στο P.I.C.K Πάτρας ήταν η κορύφωση των αγώνων για το 2012.
Φέτος όλα ήταν σαν να ξεκινούσαν από την αρχή με την συμμετοχή στην κατηγορία των SUPER των εξατάχυτων καρτ. 
Ως ο πιο νέος στην κατηγορία που συμμετείχε και ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Davide Fore στόχος ήταν η απόκτηση εμπειριών.




Από την Παρασκευή το απόγευμα ξεκίνησε η προετοιμασία στην κεντρική πλατεία της Πάτρας με τις τελευταίες ρυθμίσεις σε σασί και κινητήρα.  
Το Σάββατο ήταν μια δύσκολη αλλά ευχάριστη μέρα ανάλογη με την περσινή καθώς έπρεπε να στηθεί κατάλληλα το καρτ για τις ιδιαίτερες συνθήκες των δρόμων της Πάτρας όπου φέτος είχαν την ιδιαιτερότητα ότι έπεσε μια ειδική κόλα για κράτημα στο οδόστρωμα, κατι που μπέρδεψε ακόμα περισσότερο την εύερεση των σωστών ρυθμίσεων καθώς η πίστα άλλαζε απο στιγμή σε στιγμή.

Η διαδικασία ξεκίνησε για πρώτη φορά με μια παρέλαση από 60 καρτ για 2 γύρους.

Στην συνέχεια ξεκίνησαν τα warm up αλλά δεν βοήθησαν ώστε στα χρονομετρημένα να είναι όλα έτοιμα με αποτέλεσμα να έρθει η 19η θέση και χρόνος στο 42,357






Την Κυριακή στην εκκίνηση του ημιτελικού διορθώθηκαν ορισμένα από τα προβλήματα του Σαββάτου με τον κινητήρα όμως να μην αποδίδει τα μέγιστα καθώς υπήρχε πρόβλημα και με την επιλογή του γραναζιού αλλά παρόλα αυτά ο χρόνος βελτιώθηκε στο 41,178 με τερματισμό στην 18η θέση.







Στον τελικό παρά τα μηχανικά προβλήματα που παρέμεναν μια μικρή βελτίωση στην πίεση των ελαστικών αύξησε το κράτημα με αποτέλεσμα από την εκκίνηση να βρεθεί στην 15η θέση. Στην συνέχεια και μέχρι την διακοπή του αγώνα στον 9ο γύρο είχε φτάσει με σταθερή οδήγηση και μέχρι την 10η θέση, αλλά στην επαννεκίνηση η πίεση των ελαστικών δεν ήταν η ιδανική με αποτέλεσμα να χαθούν 5 θέσεις και να έρθει ο τερματισμός στην 15η θέση. 
Ο χρόνος βελτιώθηκε αισθητά στο 40,014  την στιγμή που ο παγκόσμιος πρωταθλητής Davide Fore έκανε ταχύτερο περασμα στο 38,571



Με τον ιταλό παγκόσμιο πρωταθλητη Davide Fore αριστερά και τον έλληνα πρωταθλητή Μπέκο Αναστάσιο δεξιά.

Γριπιώτης, Tobie Sinclair, και ο αδερφός Ασημακόπουλος Άγγελος
Κοκκινίδης Γιώργος στα αριστερά



Related

Races 5218890080236586135

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

item